Regiobank

Uw bank in de buurt

Het kantoor van Combivé Financieel Advies heeft een samenwerking met RegioBank. Zo kunnen onze relaties met bijvoorbeeld een bankrekening van de RegioBank altijd even bij ons binnenlopen om geldzaken te regelen. Van het doen van een betaling tot het openen van een rekening, van een heldere uitleg tot een goed advies.

RegioBank. De buurtzame bank

RegioBank is een landelijke bank die samenwerkt met zelfstandige adviseurs in heel Nederland. Op meer dan vijfhonderd kantoren kunnen mensen zo in hun eigen buurt hun bankzaken regelen en financiële vragen stellen. RegioBank wil haar klanten op deze manier een laagdrempelig aanspreekpunt bieden in de eigen buurt. Een ‘buurtzame’ bank op loop- of fietsafstand met een vertrouwd gezicht achter de ‘balie’. Combivé Financieel Advies is één van deze zelfstandige adviseurs.

Onafhankelijk

Deze samenwerking betekent niet dat wij als Combivé Financieel Advies een bepaalde verplichting of afhankelijkheid hebben ten opzichte van de RegioBank. Wij geven onze klanten altijd onafhankelijk financieel advies voor het product of de bank die het beste bij hun situatie past.

Cornelis Boersma

Eigenaar

Het invullen van de vraagstukken op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en complexe zaken is mijn dagelijkse werk. Samen met mijn collega’s bekijken we wat we het beste vinden passen en kunnen invullen. Met brede kennis van het vak en ook van de dingen die grenzen aan het vak, puzzel ik graag naar hoe het wel kan. Anders denken dan dat misschien standaard de oplossing is, zorgt voor een extra motivatie. Sinds 2003 werk ik voor Combivé en in 2012 heb ik het bedrijf overgenomen van Jan Jonker. Hij was in 1994 met Combivé gestart. Het is mooi om te zien dat we nog veel relaties vanuit die tijd nog steeds helpen.

Cornelia Dokter

Zakelijk/particuliere verzekeringen en bank

U kunt bij mij terecht voor vragen over uw particuliere verzekeringen. Ook voor uw bankvragen kunt u bij mij terecht en help ik u daar graag bij. Ik zal mijn uiterste best doen om voor u het beste samen te stellen. Als ik uw vraag niet kan beantwoorden zorg ik ervoor dat u wordt geholpen door één van mijn collega’s.

Greta Klok-Striesenou

Zakelijk/particuliere verzekeringen en bank

Met enkele jaren ervaring op zak in de bank- en verzekeringswereld, sta ik u graag te woord. Belt u met ons kantoor, dan is de kans groot dat ik uw telefoontje beantwoord. Als het gaat om (particuliere) schade verzekeringen of bankzaken help ik u graag verder. In andere gevallen draag ik het over aan mijn collega’s en zorg ik er voor dat u bij de juiste terecht komt. Naast mijn dagelijkse taken houd ik me ook nog bezig met de belastingaangiften, de zorgverzekeringen en projecten voor Leefbaarheid (RegioBank).

Janine Braamskamp

Zakelijk/particuliere verzekeringen en bank

Met mijn betrokken en servicegerichte instelling probeer ik u zo goed mogelijk te helpen met uw vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik ben pas tevreden wanneer u ook tevreden bent!

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.