Ons kantoor

Ons kantoor

Combivé Financieel Advies bestaat sinds 1994. Al bijna dertig jaar helpen wij onze klanten als onafhankelijk financieel dienstverlener bij het maken van goede keuzes en het vinden van de best passende oplossingen bij hun financiële vraagstukken.

Als financieel dienstverlener voldoen we aan alle geldende wet- en regelgeving. Zo…

… zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder nummer 765887456.

… staan wij onder het directe toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons administratieve nummer aldaar is 12047101.

… zijn wij erkend voor onze werkzaamheden als hypotheekadviseur door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur, en wel onder administratienummer 20158.

…zijn wij verzekerd (tja, dat is ons vak!) voor eventuele bedrijfsmatige fouten door middel van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij JNP-Groep, met polisnummer 123601.

… zijn we aangesloten bij het klanteninstituut Kifid onder nummer 300.017568, voor het (we durven wel te zeggen: zeer uitzonderlijke) geval dat uw klacht door ons niet naar tevredenheid is afgehandeld.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.