Hypotheek

Hypotheek voor uw bedrijfspand

Wilt u een pand kopen voor uw onderneming? Een spannende stap. Combivé Financieel Advies begeleidt en adviseert u van het begin tot eind langs alle stappen en financiële vraagstukken die horen bij het aangaan van een hypotheek. We brengen uw wensen in kaart, bekijken vervolgens de mogelijkheden en bepalen samen met u de beste oplossing voor uw bedrijfssituatie. Ook schakelen we met de accountant of de boekhouder om tot een juiste beoordeling te komen.

Vergelijken

Met een hypotheek gaat u een langdurige financiële verplichting aan met een bank. U kunt dit natuurlijk rechtstreeks met een bank zelf regelen, maar het heeft grote voordelen om een financieel adviseur als Combivé Financieel Advies in te schakelen. Waar een bank alleen zijn eigen hypotheekproduct kan aanbieden, kunnen wij diverse producten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en u onafhankelijk adviseren.

Op maat

Een goede vergelijking en voorbereiding is belangrijk bij het aangaan van een hypotheek. Zeker nu het hypotheekaanbod met diverse hypotheekvormen en allerlei verschillende voorwaarden toch behoorlijk onoverzichtelijk is geworden. Een verkeerde beslissing kan uw organisatie veel geld kosten. Daarom helpen we u een hypotheekvorm te kiezen die het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie.

Eigen geld

Bij het afsluiten van een hypotheek vraagt de bank om eigen geld of overwaarde op uw bestaande pand. Dit is een deel van de kosten die niet vanuit de hypotheek gefinancierd kan worden. Waar moet u rekening mee houden? Hoeveel eigen geld kunt u vanuit de onderneming inleggen? En welke koopsom mag uw bedrijfspand dan maximaal hebben? We lopen het graag met u door.

Het kan ook zijn dat u veel eigen geld hebt, maar het toch verstandig is een gebouw (deels) vanuit een hypotheek te financieren. Ook dit zal per situatie verschillen. Over de mogelijkheden en voor- en nadelen hiervan adviseren we u graag.

Contact

Hebt u een hypotheekvraag? Neem contact op met onze (Erkend) Hypotheek Adviseurs via 0592-372050 of info@combive.nl. Ons team staat u vakkundig te woord bij al uw hypotheekvragen!

Cornelis Boersma

Eigenaar

Het invullen van de vraagstukken op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en complexe zaken is mijn dagelijkse werk. Samen met mijn collega’s bekijken we wat we het beste vinden passen en kunnen invullen. Met brede kennis van het vak en ook van de dingen die grenzen aan het vak, puzzel ik graag naar hoe het wel kan. Anders denken dan dat misschien standaard de oplossing is, zorgt voor een extra motivatie. Sinds 2003 werk ik voor Combivé en in 2012 heb ik het bedrijf overgenomen van Jan Jonker. Hij was in 1994 met Combivé gestart. Het is mooi om te zien dat we nog veel relaties vanuit die tijd nog steeds helpen.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.