Tarieven

Onze werkzaamheden worden op de volgende manieren in rekening gebracht.

Op basis van uurtarief

Voor financieel advies werkt Combivé Financieel Advies met een uurtarief. Onze werkzaamheden beginnen bij € 90,- per uur. Dit tarief is nauwelijks gewijzigd sinds 2014; we vinden namelijk dat onze dienstverlening toegankelijk moet blijven. Voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan, geven we u altijd een indicatie van de totale kosten. Naast een gerichte indicatie spreken we ook een plafond aan kosten af. Duidelijkheid en eerlijkheid hierin past ons het beste.

Provisie vanuit verzekeringsmaatschappijen

Voor het afsluiten van verzekeringen betaalt u ons meestal niet rechtstreeks. Voor verschillende verzekeringsproducten ontvangen wij provisie (een percentage van uw premie) vanuit de verzekeringsmaatschappijen. Dit is zo geregeld omdat wij werkzaamheden overnemen die de verzekeraar anders zelf zou moeten uitvoeren. Of we provisie ontvangen, verschilt wel per product. We stemmen dit altijd met u af zodat u weet waar u aan toe bent.

Vaste prijs

We hanteren een vaste prijs voor het afsluiten van bepaalde financiële producten. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers, uitvaartverzekeringen of overlijdensrisicoverzekeringen. Natuurlijk informeren we u vooraf wat deze vaste prijs is.

Fiscaal voordeel

Afhankelijk van onze werkzaamheden is het soms mogelijk de kosten die u aan ons heeft, fiscaal te verrekenen. U ontvangt ongeveer 35 procent van de nota terug via de belastingaangifte. Dit is bijvoorbeeld bij hypotheken en bij pensioenadvies voor particulieren in de meeste gevallen mogelijk.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.