Ons team

Wie kunt u aan de lijn krijgen als u ons belt? Even voorstellen:

Cornelis Boersma

Eigenaar

Het invullen van de vraagstukken op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en complexe zaken is mijn dagelijkse werk. Samen met mijn collega’s bekijken we wat we het beste vinden passen en kunnen invullen. Met brede kennis van het vak en ook van de dingen die grenzen aan het vak, puzzel ik graag naar hoe het wel kan. Anders denken dan dat misschien standaard de oplossing is, zorgt voor een extra motivatie. Sinds 2003 werk ik voor Combivé en in 2012 heb ik het bedrijf overgenomen van Jan Jonker. Hij was in 1994 met Combivé gestart. Het is mooi om te zien dat we nog veel relaties vanuit die tijd nog steeds helpen.

Henriëtte Hettinga-Kamies

Zakelijk/particuliere verzekeringen

Binnen ons kantoor hou ik mij voornamelijk bezig met het invullen van verzekeringsvraagstukken van zakelijke relaties.Mijn ambitie is om dit altijd zo volledig mogelijk aan te laten sluiten op het bedrijf en de persoon in kwestie, puzzelen is dan
ook mijn hobby. Voordat ik u een advies geef, kijk ik altijd of de voorwaarden van de verzekering bij u passen.

Greta Klok-Striesenou

Zakelijk/particuliere verzekeringen en bank

Met enkele jaren ervaring op zak in de bank- en verzekeringswereld, sta ik u graag te woord. Belt u met ons kantoor, dan is de kans groot dat ik uw telefoontje beantwoord. Als het gaat om (particuliere) schade verzekeringen of bankzaken help ik u graag verder. In andere gevallen draag ik het over aan mijn collega’s en zorg ik er voor dat u bij de juiste terecht komt. Naast mijn dagelijkse taken houd ik me ook nog bezig met de belastingaangiften, de zorgverzekeringen en projecten voor Leefbaarheid (RegioBank).

Janine Braamskamp

Zakelijk/particuliere verzekeringen en bank

Met mijn betrokken en servicegerichte instelling probeer ik u zo goed mogelijk te helpen met uw vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik ben pas tevreden wanneer u ook tevreden bent!

Martje Vochteloo

Ondersteuning

Mijn collega’s ondersteun ik met allerhande zaken op verzekeringsgebied, zodat zij meer tijd voor u hebben!
Ik hou me ook met veel plezier bezig met het thema Leefbaarheid van RegioBank.

Cornelia Dokter

Zakelijk/particuliere verzekeringen en bank

U kunt bij mij terecht voor vragen over uw particuliere verzekeringen. Ook voor uw bankvragen kunt u bij mij terecht en help ik u daar graag bij. Ik zal mijn uiterste best doen om voor u het beste samen te stellen. Als ik uw vraag niet kan beantwoorden zorg ik ervoor dat u wordt geholpen door één van mijn collega’s.

Susanne Helsdingen

Zakelijke/particuliere verzekeringen

Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens mijn loopbaan ben ik bij Combivé op de juiste plek om mijn ervaring te delen. Ik help u graag met uw vraagstukken over particulieren verzekeringen. Ik zorg ervoor dat u antwoord krijgt op uw vragen of verzoeken of dat uw vraag bij de juiste collega terecht komt.

Daniëlle van der Heide

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.