Zakelijk « Combivé Verzekeringen

Zakelijk

Zakelijke risico’s

Naast de risico’s die vergelijkbaar zijn met de risico’s van een particulier heeft een bedrijf met andere en vaak veel grotere risico’s te maken. Als ondernemer is het soms moeilijk te overzien wat wel of niet een financieel draagbaar risico is voor de onderneming. Deze financiële risico’s zijn in kaart te brengen door middel van een risico analyse. Van hieruit zijn er vaak verzekeringstechnische oplossingen te vinden of wel te maken.

Het zal niet de eerste keer zijn dat voor een specifiek bedrijf een op maat gemaakt verzekeringsproduct wordt geschreven. Het bestaande product voldoet in sommige gevallen niet aan de wensen of misschien zelfs niet aan de eisen van de klant. In dat geval zullen wij dan samen met verschillende verzekeraars een verzekeringsoplossing proberen te vinden. Een oplossing die wel aansluit bij de eisen en wensen van u.

Combivé Verzekeringen zal eerst uw wensen in kaart brengen. Met uw wensen gaan wij daarna met verschillende verzekeraars in gesprek om vervolgens u een passend aanbod te kunnen doen. In geval van een specifiek toegeschreven product zal dit gepaard gaan met extra clausules die worden opgenomen op de polis van een verzekering. Deze clausules kunnen beperkingen of juist extra voorschriften bevatten.

Om als ondernemer goed verzekerd te zijn, is het goed om een duidelijke risicoanalyse te maken. Uit een risicoanalyse moet blijken wat de eventuele risico’s zijn, hoe deze zijn te beheersen en in hoeverre deze risico’s door de onderneming zelf zijn te dragen. Onze adviseur zal samen met u de risico’s in kaart brengen en u daarna een passende oplossing adviseren.

Wel of niet verzekeren?

In veel gevallen is zakelijk verzekeren niet verplicht. Het is per onderneming dan ook verstandig om te kijken of er risico’s zijn die zelf gedragen kunnen worden in plaats van deze te verzekeren. Deze afweging is voor iedere onderneming verschillend en kan afhangen van verschillende factoren.

Maatwerk is vakwerk

Het aanbod van verzekeringen is groot, de voorwaarden zijn ingewikkeld en het kan moeilijk zijn hierin overzicht te krijgen. Wij helpen u graag met de verschillende verzekeringskeuzes. Daarnaast zijn wij uw aanspreekpunt bij verzekeringsvragen en nemen wij u graag het verzekeringswerk uit handen. Het is ons vak.

Ook voor niet alledaagse verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht. Wij zullen de mogelijkheden onderzoeken om samen met de verschillende verzekeraars tot een voor u geschikte oplossing proberen te komen.