Vacature

Financieel Adviseur Zakelijke Verzekeringen Vacature

32 tot 40 uren per week

Wij zijn als financieel advieskantoor op zoek naar uitbreiding. We hebben veel te doen en zoeken daarom iemand die goed binnen ons team past en inzetbaar is op het gebied van zakelijke verzekeringen.

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om mensen te helpen op het gebied van financiële producten? En werk je graag in een overzichtelijk en gedreven team? Als financieel adviseur bij Combivé Financieel Advies BV houd je je bezig met het adviseren over diverse financiële producten voor onze zakelijke relaties. Je helpt ze met de verzekeringen en schades en alles wat daar bij komt kijken. Geen dag is hetzelfde bij ons, we hebben altijd veel te doen!

Waar beschik je over?

Naast de reguliere WFT diploma’s zakelijk (en inkomen) heb je een aantal jaren ervaring (pre). Je werkt op MBO+ tot HBO niveau en merkt dat je zin hebt om iets nieuws op te pakken. Verschillende werkzaamheden op een dag zorgen er voor dat je veel plezier in je werk hebt. Je schakelt vlot en werkt je vraagstukken netjes af. Onze speciale doelgroepen kun je na je inwerkperiode goed bedienen. Als persoon werk je sociaal in een team en ben je nauwkeurig in je werk. Schriftelijk en verbaal beschik je over goede communicatievaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, afwisselende functie waarin ruimte is jezelf verder te ontwikkelen
  • Een tijdelijke aanstelling voor 12 maanden met uitzicht op een vast contract
  • Een professionele, maar informele werksfeer in een klein team
  • Marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring
  • Bijdrage om je eigen pensioen op te bouwen
  • Deels vanuit huis werken is mogelijk
  • Groeien in kennis en kunde binnen een veelzijdig bedrijf

Over Combivé Financieel Advies BV

Sinds 1994 werken we met een jong en gedreven team dat streeft naar het beste resultaat voor onze relaties. We horen vaak dat onze relaties de extra stappen die we als kantoor zetten, zo kunnen waarderen. Wij vinden het belangrijk dat de relatie een onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies krijgt dat aansluit bij zijn of haar situatie. Daar kun jij de speler in zijn! Als team zijn we betrokken bij elkaar en zorgen we voor een informele sfeer op kantoor.

Enthousiast over deze functie of wil je meer weten?

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen via info@combive.nl of 0592-372050. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar ons op. Heb je belangstelling, stuur je bericht!

Combivé Financieel Advies BV
T.a.v. de heer C. Boersma
info@combive.nl
Hoofdweg 185
9421 PD Bovensmilde

Tot slot

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.