Hypotheek

Hypotheek

Een huis kopen: of het nu de eerste of de vijfde keer is, het is altijd een spannende gebeurtenis. Combivé Financieel Advies begeleidt en adviseert u van het begin tot eind langs alle stappen en financiële vraagstukken die horen bij het aangaan van een hypotheek. We brengen uw wensen in kaart, bekijken vervolgens de mogelijkheden en bepalen samen met u de beste oplossing voor uw situatie.

Vergelijken

Kortgezegd is een hypotheek het geldbedrag dat u leent om een huis te betalen. U gaat daarmee een langdurige financiële verplichting aan met een bank. U kunt uw hypotheek rechtstreeks met een bank zelf regelen. Maar het heeft grote voordelen om een financieel adviseur als Combivé Financieel Advies in te schakelen. Want waar een bank alleen zijn eigen hypotheekproduct kan aanbieden, kunnen wij diverse producten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en u onafhankelijk adviseren.  Zo bekijken we vanuit uw perspectief de markt en voegen onze kennis daarbij.

Op maat

Een goede vergelijking en voorbereiding is belangrijk bij het aangaan van een hypotheek. Zeker nu het hypotheekaanbod met diverse hypotheekvormen en allerlei verschillende voorwaarden toch behoorlijk onoverzichtelijk is geworden. Een verkeerde beslissing kan u veel geld kosten. Daarom helpen we u een hypotheekvorm te kiezen die het best bij u en uw situatie past.

Investering

Ziet u mogelijkheden op de vastgoedmarkt of andere investeringen voor de toekomst. Samen met Combivé Financieel Advies bekijken we hoe u deze wens kunt invullen en welke stappen daarvoor nodig zijn. Waar te beginnen en wat is een gezond rendement?

Eigen geld

Bij het afsluiten van een hypotheek vraagt de bank vaak om eigen geld of overwaarde uit uw vorige woning. Dit is om een deel van de kosten die niet vanuit de hypotheek gefinancierd kunnen worden. Doordat regelgeving verandert, zal het bedrag dat nodig is aan eigen geld de komen jaren steeds hoger worden. Waar moet u rekening mee houden? Hoeveel eigen geld kunt u inleggen? En welke koopsom mag uw droomhuis dan maximaal zijn?  En welke maandlasten passen bij u? We lopen het graag met u door.

Het kan ook zijn dat u veel eigen geld hebt, maar het toch verstandig is een huis (deels) vanuit een hypotheek te financieren. Ook dit zal per situatie verschillen. Over de mogelijkheden en voor- en nadelen hiervan adviseren we u graag.

Hulp bij belastingaangifte – uw extra voordeel

Door het aangaan van een hypotheek, verandert uw financiële situatie. En daarmee ook uw jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting. Hebt u uw hypotheek via Combivé Financieel Advies afgesloten? Dan helpen we u, als u dit wilt, het eerste jaar na ingang van uw hypotheek bij uw inkomstenbelasting.

Contact

Hebt u een hypotheekvraag? Neem contact op met onze (Erkend) Hypotheek Adviseurs via 0592-372050 of info@combive.nl. Ons team staat u vakkundig te woord bij al uw hypotheekvragen!

Cornelis Boersma

Eigenaar

Het invullen van de vraagstukken op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en complexe zaken is mijn dagelijkse werk. Samen met mijn collega’s bekijken we wat we het beste vinden passen en kunnen invullen. Met brede kennis van het vak en ook van de dingen die grenzen aan het vak, puzzel ik graag naar hoe het wel kan. Anders denken dan dat misschien standaard de oplossing is, zorgt voor een extra motivatie. Sinds 2003 werk ik voor Combivé en in 2012 heb ik het bedrijf overgenomen van Jan Jonker. Hij was in 1994 met Combivé gestart. Het is mooi om te zien dat we nog veel relaties vanuit die tijd nog steeds helpen.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.