Pensioen

Pensioenregeling voor uw personeel

Hebt u personeel in dienst? Dan is het goed om na te denken over een pensioenregeling. Met een pensioenregeling geeft u uw werknemers de mogelijkheid om in de periode dat ze voor uw organisatie werken, aanvullend pensioen op te bouwen. U betaalt als werkgever een deel van de premie en spaart zo mee aan de oudedagsvoorziening van uw personeel. In sommige bedrijfstakken bent u als werkgever verplicht uw werknemers een pensioen aan te bieden, maar in de meeste sectoren mag u dit zelf weten.

Verschillende pensioenproducten

Wel of geen pensioenregeling aanbieden? Enerzijds brengt het kosten met zich mee, anderzijds getuigt het van goed werkgeverschap. En zo zijn er meer voor- en nadelen te bedenken. Combivé Financieel Advies denkt graag met u mee over waar u verstandig aan doet. Ook brengen we de verschillende pensioenproducten en mogelijkheden voor u in kaart. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een collectief pensioen of uw medewerkers een oplossing aanbieden voor individueel pensioenopbouw.

Pensioenadvies

Combivé Financieel Advies adviseert u graag over een pensioenregeling die goed aansluit bij zowel uw organisatie als uw medewerkers. Meer weten? Neem contact met ons op.

Cornelis Boersma

Eigenaar

Het invullen van de vraagstukken op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en complexe zaken is mijn dagelijkse werk. Samen met mijn collega’s bekijken we wat we het beste vinden passen en kunnen invullen. Met brede kennis van het vak en ook van de dingen die grenzen aan het vak, puzzel ik graag naar hoe het wel kan. Anders denken dan dat misschien standaard de oplossing is, zorgt voor een extra motivatie. Sinds 2003 werk ik voor Combivé en in 2012 heb ik het bedrijf overgenomen van Jan Jonker. Hij was in 1994 met Combivé gestart. Het is mooi om te zien dat we nog veel relaties vanuit die tijd nog steeds helpen.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.