Over ons

Wij zijn Combivé Financieel Advies

Combivé Financieel Advies geeft financieel advies aan particulieren en ondernemers. We zijn een onafhankelijk financieel dienstverlener, al sinds 1994. Binnen ons team van nuchtere noorderlingen hebben we twee dingen met elkaar gemeen:

We houden van puzzelen

Financiële vraagstukken uitpluizen, banken en verzekeraars benaderen, producten vergelijken, net zolang puzzelen tot alle stukjes op hun plek vallen; dat geeft ons energie. We gaan weloverwogen te werk, met een duidelijk plan van aanpak. En laten ons niet gemakkelijk uit het veld slaan. ‘Nee’ is bij ons altijd een komma; we denken verder, zetten door en brengen dingen samen. Zo krijgen we veel voor elkaar!

We houden van mensen

Dat we in dit proces met mensen mogen optrekken, maakt ons werk alleen nog maar leuker. We vinden het leuk om in heel het land verschillende mensen te ontmoeten. En hechten er veel belang aan onze klanten te leren kennen, zodat we echt kunnen komen tot een oplossing op maat. We zijn menselijk en toegankelijk, staan naast onze klant en denken mee. We ontzorgen, maar trekken tegelijk wel samen op. Zo maken wij financiële vraagstukken leuker, én makkelijker.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.