Nieuws

Combivé Verzekeringen en RegioBank

Nieuwe vacatures!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s.

  • Financieel Adviseur
  • Financieel Adviseur en ondersteuner 

Altijd geholpen door iemand die u kent

Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij Combivé Verzekeringen, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies of hulp bij uw bankzaken. Wij nemen alle tijd voor u. U kunt bij ons terecht voor uw bankzaken, verzekeringen en hypotheken.

Klantgericht en klantvriendelijk

Wist u dat wij opnieuw zijn uitgeroepen tot meest klantgerichte bank en de meest klantvriendelijke bank zijn? Dit komt omdat u voor al uw geldzaken terecht kunt bij de Adviseur bij u in de buurt. Heeft u een vraag over uw financiën of wilt u een goed advies, wij nemen de tijd voor u.

 Wij helpen u graag

Stap nu over naar Combive Verzekeringen. Als Zelfstandig adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk kunt overstappen van bank. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij.

Altijd onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag, wij stellen uw belang voorop en streven er samen met u naar om de beste keuzes te maken Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u geen schade heeft, maar in geval van schade is het wel fijn om hierbij geholpen te worden.
Deze hulp biedt combive.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.