Ons kantoor « Combivé Verzekeringen

Ons kantoor

Combivé

Ons kantoor bestaat sinds 1994. Sindsdien is er veel gewijzigd in de wetgeving, door diverse marktontwikkelingen, media en voortschrijdende inzichten in financiële producten. Wij hebben dagelijks met de diverse wijzigingen te maken en ondersteunen al 20 jaar onze relaties bij het maken van passende keuzes in de financiële sector.

Wij zijn een jong team met de nodige ervaring, een team dat streeft naar voor u het beste resultaat. Combivé Verzekeringen vindt het belangrijk dat u een onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies ontvangt. Een advies dat aansluit bij uw wensen en uw persoonlijke risicoaanvaarding. Als tussenpersoon brengen wij uw risico’s in kaart en bepalen wij samen met u hoe deze risico’s voor u beheersbaar kunnen zijn. Dit is een kenmerk van een tussenpersoon, iets waarom u kiest voor een kantoor als Combivé Verzekeringen.

Als financieel dienstverlener zijn wij bij diverse instanties ingeschreven om aan de geldende wet-en regelgeving te voldoen. Hieronder treft u een overzicht aan van diverse instanties waar wij onder andere te vinden zijn.

Iedere onderneming moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij zijn bekend onder nummer 76887456. Daarnaast staan wij onder het directe toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, beter bekend als de AFM. Ons administratieve nummer aldaar is 12047101.

Voor onze werkzaamheden als hypotheekadviseur zijn wij erkend door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Zij hebben ons geadministreerd onder nummer 20158.

Wij zijn verzekerd voor eventueel bedrijfsmatige fouten door middel van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij JNP-Groep. Ons polisnummer aldaar is 123601.

Daarnaast zijn wij bij het klachteninstituut Kifid aangesloten onder nummer 300.017568. Mocht u over ons een klacht hebben en dit is door ons niet naar uw tevredenheid afgewikkeld, dan kunt u contact opnemen met het Kifid.