Combivé en uw Hypotheek « Combivé Verzekeringen

Combivé en uw Hypotheek

hypotheekWij begeleiden en adviseren u van het begin tot het eind bij de te nemen stappen en uw financiële vraagstukken die horen bij het aangaan van een hypotheeklening. Hierbij kijken wij naar wat nodig is, wat mogelijk is en wat in uw situatie wenselijk is. Deze drie aspecten kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Wij zullen uw wensen in kaart brengen, om vervolgens de mogelijkheden te bekijken en samen met u de beste oplossing voor uw situatie bepalen. Dit traject levert u een onafhankelijk advies op. Speciaal voor al uw hypotheekvragen staat onze Erkend Hypotheek Adviseur voor u klaar. 

Een verkeerde beslissing kan u veel geld kosten. Daarom is een goede voorbereiding van groot belang, zeker nu het hypotheekaanbod tamelijk onoverzichtelijk is geworden. Er zijn vele hypotheekvarianten op de markt gekomen, waarvan de voorwaarden flink van elkaar kunnen verschillen. Het is dan ook van groot belang een hypotheekvorm te kiezen die het best bij u en uw situatie past. Een hypotheek loopt doorgaans 30 jaar, in deze periode kan er in uw persoonlijke situatie natuurlijk veel veranderen. Het kan wenselijk zijn dat de hypotheek zoveel mogelijk kan mee veranderen met uw situatie of wensen.

Eigen geld

Bij het aangaan van een hypotheek wordt vaak een deel eigen geld gevraagd door de geldverstrekker. Dit is een deel van de te maken kosten die niet hypothecair gefinancierd kunnen worden. Door wijzigende wet- en regelgeving zal dit bedrag aan eigen geld in de komende jaren steeds hoger worden.

Het kan ook voorkomen dat u over veel eigen geld beschikt, het is dan mogelijk dat het om fiscale redenen toch verstandig is een huis (deels) door middel van een hypotheek te financieren. Deze mogelijkheden zullen per persoonlijke situatie verschillen. Over de mogelijkheden en eventuele voor- en nadelen hiervan adviseren wij u graag.

Uw extra voordeel

Door de grote financiële wijziging in uw situatie bij het aangaan van een hypotheek, verandert ook uw jaarlijkse fiscale aangifte. Combivé Verzekeringen biedt u daarom het eerste jaar na ingang van uw hypotheek hulp bij uw inkomstenbelastingaangifte.*

Heeft u daarom een hypotheekvraag waar u graag een antwoord op wilt? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseur, tel. 0592-372050 of stuur een e-mail naar info@combive.nl. Hij zal u vakkundig te woord staan en begeleiden bij uw al hypotheekvragen.

*Dit voordeel is alleen van toepassing als de hypotheek via ons kantoor gesloten wordt.